Kleuren & materialen

Kleuren & materialen

kleuren en materialen inbouwkast en kast op maat decolegno

Het voordeel van een inbouwkast of kast-op-maat is dat je de ruimte optimaal benut, en dat je de ‘look & feel’ kunt afstemmen op jouw persoonlijke smaak. Hou je van hout of liever van een trendy unikleur? Zoek je de luxe van leer of toch liever stoer beton? Bij ons kun je kiezen uit meer dan 500 verschillende materialen en kleuren.

Wij werken met betrouwbare leveranciers die staan voor betaalbare kwaliteit. Wil je het volledige palet aan kleuren en materialen voor onze inbouwkasten bekijken? Laat je dan bijvoorbeeld inspireren door de collectie op de website van DecoLegno, een van onze materiaalpartners, of bezoek hun showroom. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor samples en meer informatie.

De materialen van DecoLegno onderscheiden zich door de natuurlijke uitstraling en de voelbare texturen. Afhankelijk van jouw wensen verwerken wij dit plaatmateriaal in de deuren en in het kastinterieur. Daarmee onderstreep je de kracht van maatwerk, en is het resultaat een unieke inbouwkast.

2022 trends inbouwkasten en kasten op maat

In 2022 blijven natuurtinten zoals hout en steen terugkomen in kasten op maat. Door de nieuwste technieken is het ‘natuurlijke effect’ niet meer van echt te onderscheiden. Ook zien we bij inbouwkasten een aanhoudende trend van het gebruik van donkere tinten zoals donkere houtlook afwerking of mat/satijn zwart en gebruik van een warme uitstraling door textiel.

Eigentijdse en tijdloze kleuren

Wit, zwart en grijs blijven populaire basiskleuren voor inbouwkasten. Maar in de hedendaagse interieurtrends zien we dat er meer uni kleur wordt gebruikt. Durf jij het aan? Blauw en groentinten zijn ‘veilig’ en stralen rust uit. Maar trendy terra en roze geven veel meer sfeer. Gebruik bijvoorbeeld een houttextuur in de kastdeuren, en verras met een opvallende kleur voor het kastinterieur.

Een inbouwkast met hout afwerking blijft favoriet

De natuurlijke uitstraling van hout blijft favoriet in het interieur. DecoLegno heeft een breed assortiment aan houttexturen variërend van rustiek eiken tot elegant noten, en van speels grenen tot verfijnd iepen. Zoek je blond hout dat past bij een Scandinavische sfeer, warm bruin hout met een retro vibe of juist tijdloos zwart? Voor elke woonsfeer is een passende en sfeervolle oplossing.

De warme uitstraling van textiel

Maatwerk wordt vaak toegepast voor een wandkast in de slaapkamer, een walk-in closet, garderobekast in de gang of kastenwand op zolder. Ruimtes waar sfeer een belangrijke rol speelt. In de collectie plaatmateriaal van DecoLegno vind je een aantal varianten die de beleving geven van textiel, zoals de look van verfijnd linnen, de uitstraling van geweven stoffen of die van luxe leer.

Meest gekozen soorten natuursteen afwerking

Vooral in keukens zien we prachtige afwerkingen in natuursteen, van beton tot marmer. Deze luxe of juist industriële uitstraling is ook verkrijgbaar in plaatmateriaal. En daarmee kun je dus verrassen. Want wie heeft er ooit een kast gezien met marmeren deuren? In onze collectie vind je daarom mooie lichte en donkeren marmersoorten, natuursteen en betontexturen van DecoLegno.

Specials

Wil je echt iets origineels, en heb je een beetje lef? Dan verrast de collectie HPL Specials met decors als Visgraat, Hexagoon, Ash White of Muddy Brown. Heb jij geen houten vloer, kies dan voor een kast met visgraat motief. Of raak geïnspireerd door de warme kleuren van modder en klei in het decor Muddy Brown. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe werkt het?

1. Aanvraag indienen

Binnen één werkdag nemen wij contact op om jouw aanvraag te bespreken

2. Vrijblijvende offerte

Wij sturen jou een vrijblijvende offerte met alle specificaties van de kast(en).

3. Materialen kiezen

Materialen zien / voelen? Wij sturen jou de juiste samples.

4. Gratis Inmeten op locatie

Wij komen gratis op locatie inmeten na goedkeuring offerte.

5. Levering & montage

Wij leveren en monteren bij jou op locatie.

inbouwkast inmeten op locatie

Gratis inmeten op locatie

Wij komen de kast gratis bij jou inmeten. Handig toch?

Wij maken jouw inbouwkast(en) zelf

Wij produceren jouw kast in bij ons op de werkplaats in Nederland

inbouwkast productie werkplaats
inbouwkast montage

Levering & montage

Wij leveren en monteren de kast

Laagste prijs garantie

Kun je dezelfde kast ergens goedkoper krijgen? Dan krijg je bij ons de kast voor dezelfde prijs.

Voorwaarden:

inbouwkast laagste prijs garantie

Direct offerte aanvragen

Jij wilt een inbouwkast of kast op maat, maar vindt het lastig om zelf in te meten of online te configureren, geen probleem!

Wij voorzien jou vrijblijvend van een offerte en komen gratis op locatie inmeten.

Zullen wij contact met jou opnemen?

Wil je eerst meer informatie of heb je nu geen tijd om de aanvraag in te vullen? Laat je e-mail en/of telefoonnummer achter, wij contacteren jou.

Alleen cijfers toegestaan (max 10)
Waar wil jij de kast geleverd hebben?